Kina XGPON 2.5G awa pūnaewele 4GE Gigabit awa pūnaewele me 3000MbpsWIFI 2USB pāʻani ONU ONT kumu hoʻohālike CG60052R17C –Manufacturer

ʻO "XGPON 2.5G + 4G + WIFI + 2USB ONU ONT" ʻaʻole ia he mea hoʻohana ākea ākea ultra-avant-garde i kūkulu kūikawā ʻia no nā mea hoʻohana pūnaewele paʻa, akā ʻo ka nūhou maikaʻi no nā mea pāʻani.ʻAʻole wale ia e kākoʻo i ka ʻenehana ʻenehana ʻelua-mode XPON, me ka EPON a me GPON, akā loaʻa pū kekahi i nā hana lawelawe ʻikepili noi FTTH, e hāʻawi ana i kahi ʻoihana paʻa a me ka maikaʻi no nā kikowaena pāʻani.

XGPON AX3000 2.5G+4GE+WIFI+2USB ONU

Hoʻohui maikaʻi kēia mea hana i nā hana ikaika o nā pahu hana kiʻekiʻe me ka hoʻokele OAM/OMCI e hōʻoia i ka pono o ka pūnaewele a me ka paʻa.Kākoʻo ia i ka papa 2/layer 3 hana a hoʻohana iā IEEE802.11b/g/n/ac/ax WiFi 6 ʻenehana me ka wikiwiki o 3000Mbps, e ʻae ana i nā mea pāʻani e hauʻoli i ka ʻike pāʻani maʻalahi ma nā kihi.

Eia kekahi, "XGPON 2.5G + 4G + WIFI + 2USBONU ONT"Hoʻokō piha me ITU-T G.984.x, IEEE802.3ah a me nā kikoʻī ʻenehana ʻē aʻe, ua hoʻolālā ʻia me Realtek chipset 9617C, a kākoʻo i ke ʻano ʻelua-mode (hiki ke hoʻopili ʻia me GPON/EPON OLT), e like me GPON G.987 /G.9807.1 a me nā kūlana IEEE 802.3av.

Ma ke ʻano o ka palekana, "XGPON 2.5G + 4G + WIFI + 2USBONU ONT" hana maikaʻi.Kākoʻo ia i ka NAT a me nā hana pā ahi, hiki ke pale pono i ka palekana o ka ʻoihana.Eia kekahi, kākoʻo ʻo ia i ka hoʻokele a me ka ʻino, ka ʻike loop, ka hoʻouna ʻana i ke awa a me nā hana ʻike loop e hōʻoia i ka paʻa a me ka hilinaʻi o ka pūnaewele.

Hāʻawi kēia hāmeʻa i nā hana hoʻokele waiwai, ke kākoʻo ʻana i ke ʻano port hoʻonohonoho VLAN, LAN IP a me DHCP Server hoʻonohonoho, TR069 hoʻonohonoho mamao a me nā hana hoʻokele WEB.Inā no nā mea hoʻohana home a i ʻole nā ​​​​mea hoʻohana ʻoihana, "XGPON2.5G + 4G + WIFI + 2USB "he koho maikaʻi loa ia e hiki ai ke hoʻokō i nā pono pūnaewele like ʻole. ʻO ka mea hoihoi loa ʻo ia ke kākoʻo pono ʻana o kēia hāmeʻa i nā kikowaena pāʻani ma nā kahua like ʻole, e hāʻawi ana i nā mea hoʻomohala pāʻani me ke kākoʻo ikaika, e ʻae iā lākou e hana i ka waiwai a ʻoi aku ka ʻike pāʻani maoli.


Ka manawa hoʻouna: Feb-27-2024

E kau inoa i kā mākou Nupepa

No nā nīnau e pili ana i kā mākou huahana a i ʻole pricelist, e ʻoluʻolu e waiho i kāu leka uila iā mākou a e hoʻopili mākou i loko o 24 mau hola.