XPON 1GE(Gigabit) WIFI ONU ONT

Kākoʻo ʻo XPON 1GE WIFI ONU i ka hana ʻelua-mode, e ʻae iā ia e komo maʻalahi iā GPON a me EPON OLT.ʻO kēia maʻalahi e hōʻoia i ka hoʻohālikelike ʻana me nā ʻano kikowaena pūnaewele.
Hoʻohana ʻo XPON 1GE WIFI ONU i ka ʻenehana WiFi 802.11n e hāʻawi i ka pilina uila wikiwiki a hilinaʻi.Hōʻike ia i kahi hoʻonohonoho 2 × 2 MIMO no ka hoʻonui ʻana i ka hōʻailona hōʻailona a me ka throughput.
Hāʻawi ia i nā hiʻohiʻona palekana pūnaewele holomua e like me NAT (Network Address Translation) a me ka pā ahi e pale aku i ka ʻae ʻole a me nā mea hoʻoweliweli.

1216

XPON 1GE WIFIONU

ʻO ke kaʻa kaʻa a me ka ʻino, ka ʻike ʻana i ka loop, ka hoʻouna ʻana i ke awa a me ka ʻike ʻana i ka loop kekahi mau hiʻohiʻona hou e hoʻonui ai i ka hana a me ka hilinaʻi.
Kākoʻo ka hāmeʻa i ka hoʻonohonoho VLAN e pili ana i ke awa, e hāʻawi ana i ka mana maikaʻi ma luna o ka ʻāpana pūnaewele a me ka hoʻokele kaʻa.
ʻO LAN IP a me ka hoʻonohonoho kikowaena DHCP e maʻalahi ka hoʻonohonoho a me ka mālama ʻana i kahi pūnaewele kūloko.
Hiki i ka TR069 hoʻonohonoho mamao a me ka hoʻokele WEB ke hoʻomaopopo i ka hoʻokele mamao a me ka nānā ʻana i nā lako a maʻalahi i ka hoʻokele pūnaewele.
ʻO PPPOE/IPOE/DHCP/Static IP a me Bridged hybrid modes e hāʻawi i nā koho hoʻohui maʻalahi e hoʻohui pono me nā ʻano hoʻonohonoho pūnaewele.
Kākoʻo ia i nā protocol IPv4 a me IPv6, e hōʻoia ana i ka hoʻohālikelike ʻana me nā ʻenehana pūnaewele hou loa.
Hoʻonui ka mana o ka IGMP transparency/snooping/proxy i ka hoʻokele multicast traffic a hoʻomaikaʻi i ka hana pūnaewele.
Hoʻopili ka mea hana IEEE802.3ah, e hōʻoia ana i ka interoperability a me ka hoʻokō ʻana i nā kūlana ʻoihana.
Hoʻohālikelike me nā OLT kaulana (HW, ZTE, FiberHome, VSOL, a me nā mea ʻē aʻe) e hōʻoiaʻiʻo ana i ka hoʻohui pono ʻana me nā ʻoihana pūnaewele e kū nei.


Ka manawa hoʻouna: Feb-01-2024

E kau inoa i kā mākou Nupepa

No nā nīnau e pili ana i kā mākou huahana a i ʻole pricelist, e ʻoluʻolu e waiho i kāu leka uila iā mākou a e hoʻopili mākou i loko o 24 mau hola.