XPON 1GE 3FE WIFI POTs USB ONU ONT (hoʻokahi alapine 2.4GHz)

1GE+3FE+WIFI+POT+USBONU ONTʻoi aku ma mua o kahi Home Gateway Unit (HGU) ma FTTH (Fiber to the Home) solutions;ʻo ia ka pōhaku kihi o nā noi FTTH kaʻa lawe, e hāʻawi ana i ka lawelawe ʻikepili maʻemaʻe.Hoʻopili ʻia i ka ʻenehana XPON oʻo, kūpaʻa a me ke kumu kūʻai, hoʻopili ʻo ia i ka EPON a i ʻole GPON OLT (ka laina laina optika) a hiki ke hoʻololi i waena o nā ʻano EPON a me GPON.

Hāʻawi ʻo 1GE + 3FE + WIFI + POTs + USB ONU ONT i ka hilinaʻi, ka hoʻokele maʻalahi, ka hoʻonohonoho like ʻole a me ka hōʻoia ʻana o ka maikaʻi o ka lawelawe (QoS).Hoʻolālā ʻia me ka Realtek 9603C chipset, e hōʻoia ana i kona kūlana ma ke ʻano he paragon o ka hana a me ka hilinaʻi.

e like me

XPON 1GE 3FE WIFI POTs USB ONU ONT

Kākoʻo ʻo 1GE + 3FE + WIFI + POTs + USB ONU ONT i ka hana ʻelua-mode a pili pono i ka GPON aEPON OLT.Hoʻopili ia me nā kūlana GPON G.984 a me G.988 a me ka maʻamau IEEE802.3ah.Hoʻohui, hoʻohana ia i ka protocol SIP no ka hoʻohui ʻana o ka lawelawe VoIP.

Hoʻohui maikaʻi ʻia ka hoʻāʻo ʻana o ka laina POTS (telephone service) a hoʻokō me nā kūlana GR-909.Hāʻawi ka hāmeʻa i nā mana WIFI 802.11n me ka wikiwiki WIFI a hiki i 300Mbps, e hoʻohana ana i ka 2 × 2 MIMO no ka hana maikaʻi a me ka uhi.

Loaʻa nā hiʻohiʻona kiʻekiʻe i ka NAT a me ka hiki ke ahi, ka hoʻokele a me ka ʻino, ka ʻike loop, ka hoʻouna ʻana i ke awa, a me ka ʻike loop.Kākoʻo ʻo VLAN port mode hoʻonohonoho a me LAN IP a me DHCP server hoʻonohonoho.TR069 hoʻonohonoho mamao a me ka hoʻokele pūnaewele i hoʻohui pono ʻia.

Kākoʻo ʻo 1GE+3FE+WIFI+POTs+USB ONU ONT i nā ʻano PPPOE, IPOE, DHCP a me nā ʻano hana IP static a me ke ʻano alahaka.Hāʻawi ia i ke kākoʻo pālua IPv4/IPv6 a loaʻa iā IGMP transparent, snoop, a me nā mode proxy.Hoʻopili piha ka hāmeʻa me nā maʻamau IEEE802.3ah a ua kūpono me nā ʻano OLT kaulana (e like me HW, ZTE, FiberHome, VSOL, etc.).


Ka manawa hoʻouna: Jan-20-2024

E kau inoa i kā mākou Nupepa

No nā nīnau e pili ana i kā mākou huahana a i ʻole pricelist, e ʻoluʻolu e waiho i kāu leka uila iā mākou a e hoʻopili mākou i loko o 24 mau hola.